// Din online dokumentarfilm biograf //

I hele 10 år har vi fundet de bedste dokumentarer for jerHow to use

Stream eller download over 1000 kvalitetsfilm

Filmene på www.DAFilms.dk tilbydes til lovlig besigtigelse og downloading. Nogle film stilles gratis til rådighed og andre fås for et mindre gebyr. Du skal bare vælge en film og vælge mellem formaterne Stream, AVI eller DVD. Stream formatet tillader at se filmen i god kvalitet, AVI hentes i en endnu højere kvalitet og DVD sikrer den højeste kvalitet med alle de klassiske DVD funktioner.

Hvis du vælger en film til besigtigelse i formatet Stream (360P MP4), modager du straks efter betaling på den af dig angivne e-mail-adresse et link, der gælder i de næste 48 timer. I dette tidsrum du kan se filmen lige så mange gange du ønsker. Modtagelsen af e-mailen med et link til Stream kan blive en smule forsinket, for eks. på grund af anti-spam-filtre. 48 timer efter modtagelsen af et link ophører dets gyldighed.

Hvis du vælger download-optionen i kvaliteten AVI (AVI 360P), modtager du straks efter betaling på den af dig angivne e-mail-adresse et link, der gælder i de næste 48 timer, hvor du er nødt til at begynde at downloade filmen på din computer. Den downloadede AVI-fil vil du eje for altid, du kan se den når som helst uden yderligere restriktioner. Modtagelsen af e-mailen med et link til downloading kan blive en smule forsinket, for eks. på grund af anti-spam-filtre. 48 timer efter modtagelsen af et link med besked om at downloade filmen ophører dets gyldighed.

Hvis du vælger download optionen i DVD-kvalitet (ISO), modtager du straks efter betaling på den af dig angivne e-mail-adresse et link, der er gyldigt i 48 timer, hvor du er nødt til at begynde at downloade filmen på din computer. Den downloadede ISO-fil vil du eje for altid, du kan enten brænde en DVD eller se filmen til enhver tid ved hjælp af frit tilgængelige ISO-filer uden yderligere restriktioner. 48 timer efter modtagelsen af et link med besked om at downloade filmen ophører dets gyldighed.

Nogle film er tilgængelige i High Definition, det vil sige i HD kvalitet. Disse formater er markeret Stream HD (MP4 720p), HD (720p MP4) og Full HD (1080p MKV). For ældre computere kan disse formater være for omfangsrige til at køre og downloade.

Prisbilligt! Filmene tilbydes fra 0.50 til 5 EUR

Priser varierer i henhold til filmens længde og det valgte format. Du kan betale med kreditkort, kredit-genopladning samt via PayPal service. Priserne er angivet i Euro, men du kan også betale med kreditkort udstedt i en anden valuta, hvor du vil blive opkrævet beløbet i henhold til den aktuelle valutakurs. Kredit-genopladningen er mulig op til 100 Euro og efter registreringen kan du bekemt streame og downloade film indtil kreditten er brugt op. Genopladningen kan gentages. Mere om registrering her. Mere om PayPal her.

Den billigste løsning er en tidsbegrænset mulighed for online filmvisning, en stream. Det dyreste er at hente en varig kopi af filmen i DVD-kvalitet. Priserne er angivet for hver film i alle dens tilgængelige formater.

Nogle af de film, vi tilbyder, er gratis - efter aftale med opdragsgivere. Dem finder du her.

Husk, at ved at betale for at se en film, støtter I dokumentaristerne direkte. De får 60% af den pris, I betaler. De resterende 40% går til portalen. Tak!

Genoplad din konto

Kan du ikke lide at betale for hver besigtigelse eller downloading af en film? Tilmeld dig og genoplad din kredit med et beløb af 100 Euro og stream og download filme bekvemt indtil kreditten er brugt op. Genopladningen kan når som helst gentages.

Forær en hvilken som helst film

Ved hver film finder du en gavepakke-ikon mærket Sende filmen som en gave. Du skal blot klikke på en pakke, vælge det format, du ønsker at forære, redigere teksten i den forudindstillede e-mail til modtageren, du skal indstille dato og klokkeslæt til afsendelse af e-mailen til modtageren og betale på én af de ovennævnte måder.

Meld din egen film til

Et vigtigt træk ved DAFilms portalen er dens dramaturgiske profil og selektivitet. Portalen indsamler dokumenter fra filmskabere, som er iøjnefaldende for deres originale og innovative tilgang, narrative struktur og synspunkter. Opmærksomhed rettes ikke alene imod skildringer fra etablerede filmskabere, der lægges også vægt på filmdokumenter fra nye kunstnere. Mere information her.

Ved at melde din film til online distribution på DAFilms er filmen ikke automatisk tilmeldt på en af de syv Doc Alliance festivaler! Dette skal gøres separat for hver festival. Links til officielle hjemmesider for alle DA festivaler, se venligst sektionen partnere.

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte info@dafilms.com.Nyheder

GULI SILBERSTEIN PRESENTS

GULI SILBERSTEIN PRESENTS

“My work has two strands: the first one deals with direct political images of violence, aggression and protest, mostly in Israeli-Palestinian context. It’s critique of news media, researching the complex, both realistic and surrealistic aspects of these images. The second strand of videos is more abstract and universal, dealing with cognitive, environmental and existential issues,” says the director about his works.

Read more…

- 16.1.2017 -

Charter 77

Charter 77

We commemorate the 40th anniversary of the founding of Charter 77 by presenting documentary profiles of the signatories to this important initiative of anti-communist resistance. Learn more about the context of this historical event by means of an authentic film experience.

Read more…

- 10.1.2017 -

Merry and Cinematic Christmas from DAFilms!

Merry and Cinematic Christmas from DAFilms!

A bonus subscription to DAFilms.com is a present you will never get tired of thanks to its diversity. You can get it for your close ones or just for yourself.

Read more…

- 14.12.2016 -

More news…