// Din online dokumentarfilm biograf //

I hele 10 år har vi fundet de bedste dokumentarer for jerHow to use

Stream eller download over 1000 kvalitetsfilm

Filmene på www.DAFilms.dk tilbydes til lovlig besigtigelse og downloading. Nogle film stilles gratis til rådighed og andre fås for et mindre gebyr. Du skal bare vælge en film og vælge mellem formaterne Stream, AVI eller DVD. Stream formatet tillader at se filmen i god kvalitet, AVI hentes i en endnu højere kvalitet og DVD sikrer den højeste kvalitet med alle de klassiske DVD funktioner.

Hvis du vælger en film til besigtigelse i formatet Stream (360P MP4), modager du straks efter betaling på den af dig angivne e-mail-adresse et link, der gælder i de næste 48 timer. I dette tidsrum du kan se filmen lige så mange gange du ønsker. Modtagelsen af e-mailen med et link til Stream kan blive en smule forsinket, for eks. på grund af anti-spam-filtre. 48 timer efter modtagelsen af et link ophører dets gyldighed.

Hvis du vælger download-optionen i kvaliteten AVI (AVI 360P), modtager du straks efter betaling på den af dig angivne e-mail-adresse et link, der gælder i de næste 48 timer, hvor du er nødt til at begynde at downloade filmen på din computer. Den downloadede AVI-fil vil du eje for altid, du kan se den når som helst uden yderligere restriktioner. Modtagelsen af e-mailen med et link til downloading kan blive en smule forsinket, for eks. på grund af anti-spam-filtre. 48 timer efter modtagelsen af et link med besked om at downloade filmen ophører dets gyldighed.

Hvis du vælger download optionen i DVD-kvalitet (ISO), modtager du straks efter betaling på den af dig angivne e-mail-adresse et link, der er gyldigt i 48 timer, hvor du er nødt til at begynde at downloade filmen på din computer. Den downloadede ISO-fil vil du eje for altid, du kan enten brænde en DVD eller se filmen til enhver tid ved hjælp af frit tilgængelige ISO-filer uden yderligere restriktioner. 48 timer efter modtagelsen af et link med besked om at downloade filmen ophører dets gyldighed.

Nogle film er tilgængelige i High Definition, det vil sige i HD kvalitet. Disse formater er markeret Stream HD (MP4 720p), HD (720p MP4) og Full HD (1080p MKV). For ældre computere kan disse formater være for omfangsrige til at køre og downloade.

Prisbilligt! Filmene tilbydes fra 0.50 til 5 EUR

Priser varierer i henhold til filmens længde og det valgte format. Du kan betale med kreditkort, kredit-genopladning samt via PayPal service. Priserne er angivet i Euro, men du kan også betale med kreditkort udstedt i en anden valuta, hvor du vil blive opkrævet beløbet i henhold til den aktuelle valutakurs. Kredit-genopladningen er mulig op til 100 Euro og efter registreringen kan du bekemt streame og downloade film indtil kreditten er brugt op. Genopladningen kan gentages. Mere om registrering her. Mere om PayPal her.

Den billigste løsning er en tidsbegrænset mulighed for online filmvisning, en stream. Det dyreste er at hente en varig kopi af filmen i DVD-kvalitet. Priserne er angivet for hver film i alle dens tilgængelige formater.

Nogle af de film, vi tilbyder, er gratis - efter aftale med opdragsgivere. Dem finder du her.

Husk, at ved at betale for at se en film, støtter I dokumentaristerne direkte. De får 60% af den pris, I betaler. De resterende 40% går til portalen. Tak!

Tilmeld dig og få bonus

En gratis registrering på portalen DAFilms giver mange fordele. Vi vil regelmæssigt fremkomme med særlige tilbud og informere dig både om nye film og om online film specialer.

Gå ikke glip af en enestående chance for at streame (ikke downloade) 10 film efter eget valg i en periode på 2 måneder fra registreringsdatoen for kun 3 Euro. Dette tilbud er kun tilgængelig efter registrering! Flere oplysninger findes her.

Genoplad din konto

Kan du ikke lide at betale for hver besigtigelse eller downloading af en film? Tilmeld dig og genoplad din kredit med et beløb af 100 Euro og stream og download filme bekvemt indtil kreditten er brugt op. Genopladningen kan når som helst gentages.

Forær en hvilken som helst film

Ved hver film finder du en gavepakke-ikon mærket Sende filmen som en gave. Du skal blot klikke på en pakke, vælge det format, du ønsker at forære, redigere teksten i den forudindstillede e-mail til modtageren, du skal indstille dato og klokkeslæt til afsendelse af e-mailen til modtageren og betale på én af de ovennævnte måder.

Meld din egen film til

Et vigtigt træk ved DAFilms portalen er dens dramaturgiske profil og selektivitet. Portalen indsamler dokumenter fra filmskabere, som er iøjnefaldende for deres originale og innovative tilgang, narrative struktur og synspunkter. Opmærksomhed rettes ikke alene imod skildringer fra etablerede filmskabere, der lægges også vægt på filmdokumenter fra nye kunstnere. Mere information her.

Ved at melde din film til online distribution på DAFilms er filmen ikke automatisk tilmeldt på en af de syv Doc Alliance festivaler! Dette skal gøres separat for hver festival. Links til officielle hjemmesider for alle DA festivaler, se venligst sektionen partnere.

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte info@dafilms.com.Nyheder

Unique films at FAMUFEST

Unique films at FAMUFEST

The 33rd edition of FAMUFEST, a competition display of films made by students of Prague’s FAMU, will be held on November 23 to 27 at Prague’s Letná District. Like in the past year, it will take place at Bio Oko, plus at the new venues of Studio Hrdinů and Café Jedna.

Read more…

- 22.11.2016 -

Cosmopolitan DOK Leipzig

Cosmopolitan DOK Leipzig

Each edition of this festival is great; and even if it may seem impossible, even better than the past one.

Read more…

- 7.11.2016 -

20th Jihlava IDFF is worth visiting

20th Jihlava IDFF is worth visiting

From October 25 to 30, the 20th edition of the largest celebration of documentary film in Central and Eastern Europe is held in Jihlava, Czech Republic. Until November 6, the festival continues online at DAFilms.com.

Read more…

- 24.10.2016 -

More news…